Om MegJeg har alltid vært en kreativ og visuell person. Fra veldig tidlig likte jeg å tegne og jeg husker at jeg fikk et par med Vans da jeg var 7-8 år, og jeg ville med engang tegne mitt eget design på slike sko. Forslaget jeg sendte til Vans ble dessverre bare belønnet med noen kule stickers og ikke min egen produksjonslinje.

Jeg flyttet til India i 2009 og gikk 5. til og med 7. klasse der. Morfaren min var på besøk med kameraet sitt og jeg ble med en gang hektet på hva som var mulig med et digitalt kamera.

Jeg fikk mitt første kamera da jeg var 13 og lærte Lightroom av svogeren min et år etter. Siden det har jeg utforsket mulighetene innenfor fotografi som senere har utviklet seg til visuell kommunikasjon og design.

Jeg har alltid visst at jeg ville gå den kreative og visuelle veien, så på VGS valgte jeg medier og kommunikasjon, og nå har jeg en Bachelor i Art Direction.

Det er vanskelig å beskrive sin egen kreativitet, men jeg føler at jeg har en eklektisk smak for både musikk og design og at dette inspirerer og påvirker arbeidet mitt. Jeg absorberer ideer og informasjon fra verden rundt meg og forsøker å oversette dette til mitt eget språk.

Jeg er en 24 år gammel omgjengelig kar som er på utkikk etter jobb eller internship som designer eller AD. En kaffe eller et møte blir tatt godt i mot!